Telefoonhoesjes met luidsprekers

Een mobiele telefoon is al lang niet meer alleen bedoeld om mee te bellen. Met de komst van de smartphone is de gsm veranderd in een agenda, Playstation, Google-functie en social media host. Ook het afspelen van muziek is een favoriete manier om de telefoon te gebruiken, en de speakers van de smartphones worden dan ook veel beter. Maar, met het juiste telefoonhoesje is het net alsof je altijd een externe speaker bij je hebt voor extra goed geluid.

Voor een grote verzameling telefoonhoesjes kun je bij Holdit terecht. Je telefoon kan werkelijk een waar fashion item zijn, en Holdit heeft voor elke stijl wat wils.

Ben jij echt van de technische gadgets, bekijk dan zeker ook eens de volgende hoesjes:

Peri Duo iPhone case

Verbeter de streamingkwaliteit van je muziek en verhoog de levensduur van je batterij met wel 160%; Dit Peri Duo hoesje voor de iPhone heeft in basis uiteraard als functie om je iPhone te beschermen. Daarnaast, en bovenal, is het ook uitgerust met draadloze luidsprekers, om jouw muziek waar dan ook met goede kwaliteit af te kunnen spelen. Het hoesje heeft een Applelicentie, kan vier uur lang muziek afspelen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Identity Will iPhone 5 speaker case

Zonder elektriciteit nodig te hebben kan de luidspreker in dit hoesje het geluid tot wel 15% versterken. Het maakt gebruik van resonantie en biedt een goede geluidskwaliteit. Het hoesje bestaat uit 2 stukken die gemakkelijk om de telefoon sluiten.

Impuls phone speaker case

Met een geluidskanaal en 4 transducers biedt deze case werkelijk een geweldige geluidskwaliteit. De case heeft een coaxiale luidspreker, basreflex systeem, audio jack, micro-USB plug en power LED.

Amp iPhone-luidsprekergeval

De nieuwste iPhone heeft geen aanpassingen gedaan in de speakers, en daar komt deze speaker case van pas. Het apparaat heeft een ARM M4 processor, en er is een 24 bit digitaal naar analoog convertor. Voeg met deze case een persoonlijk tintje aan je muziek toe! Deze case heeft een afspeeltijd van 7 uur en verlengt de batterij van je telefoon met 25%.

Mik soundcase

Deze speakercase versterkt het geluid en verhoogt de helderheid en kwaliteit van het geluid. De case blokkeert in feite de speaker van de telefoon en laat het geluid door een holle ruimte reizen. Het geluid opent zich in de achterkant van de telefoon. Het is een siliconenhoesje dat je telefoon ook tegen beschadiging beschermt. De Mik soundcase is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Candy Shell Amped case

Dit hoesje verdubbelt het volume van de speaker van de telefoon. De geluidsversterking wordt mogelijk gemaakt met behulp van een hoornontwerp en er komen geen kabels, batterijen bluetooth of externe speakers aan te pas. De binnenkant van de behuizing heeft een hoornvormige golfgeleider. Deze vorm helpt bij het omleiden van het geluid en verdubbelt het volume. De case is door de hoornvorm iets dikker dan andere cases, maar hij levert zeker een goede geluidskwaliteit op.

Ben jij nog op zoek naar een nieuw hoesje voor je telefoon? Kijk op Holdit voor meer inspiratie.